Nacházíme se: úvodní »Letní dětské tábory »Letní tábor 2012


Letní tábor 2012

Letní tábor 2012 pro děti a mládež 7 - 18 let

Letní tábor 2012 s angličtinou se bude konat v krásné krajině na okraji městečka Bělá pod Bezdězem v termínu 1.7. - 12.7.2012 a je určen pro děti a mládež od 7 do 18 let. Účastníci tábora se interně dělí na dvě skupiny - děti do 12 let a teenagery 13 - 18 let. Letní tábory jsou samozřejmě určeny i dětem nenavštěvující naši jazykovou školu. Většinou se polovina dětí již zná a polovina dětí je na našem táboře poprvé. Nicméně již během prvních okamžiků si děti vytvářejí nové kamarády.

Stravování probíhá 5x denně, doprava je zajištěna luxusním klimatizovaným autobusem z Prahy. Novinkou je možnost cyklistických výletů, proto doporučujeme dětem si vzít kolo (autobus bude mít vlek na kola).

Bělá pod Bezdězem (300 m.n.v.) patří k rekreační oblasti Máchova kraje. Leží v mikroregionu Nisa na rozhraní tří regionů - CHKO Český ráj, CHKO Kokořínska a Podralska. Dominantu města tvoří 5 km vzdálený hrad Bezděz

Výuka angličtiny na letním táboře probíhá 3 vyučovací hodiny denně po oddílech, v každém oddíle je cca 10 dětí, do kterých jsou rozděleny dle pokročilosti, vyšší úrovně vedou rodilí mluvčí, kteří jsou s dětmi v kontaktu po celý den. Všichni lektoři, kteří jsou zároveň oddíloví vedoucí jsou mladí spolehliví absolventi VŠ, našich letních táborù se účastní pravidelně a s dětmi pracují během celého roku. Rodilí mluvčí jsou kvalifikovaní učitelé anglického jazyka, kteří jsou držiteli mezinárodního certifikátu TEFL.

Kromě zdokonalování se v angličtině zde děti prožijí prázdniny plné sportu, her, koupání, pěších výletù i na kolech, získají nové zkušenosti a najdou si spoustu nových kamarádů. Samozřejmě nebudou chybět ani klasické "táborovky", jako táborák, bojovka, noční hra, Miss apod. Navíc děti zažijí i některé akce typické pro americké tábory (Pizza Party, Barbecue, Marshmallows, ...).

Opět budeme na našich stránkách v průběhu tábora uvádět informace a fotografie pro rodiče. Informace z letního tábora v loňském roce najdete zde: letní tábor 2010

Termíny: 1.7. - 12.7.2012 (volná místa: NE)Click to view full size image

Ubytování: chatová osada Pohádka www.osadapohadka.cz

Osada pohádka je umístěna v lesoparku, na okraji malebného městečka obklopeného lesy v Bělé pod Bezdězem. Celý areál je oplocen a osvětlen. Uvnitř areálu je k dispozici fotbalové hřiště, velké hřiště na beach volejbal a další sporty, dětské hřiště, stoly na pingpong, ohniště, velká zastřešená terasa, restaurace. Přibližně 100 m od areálu se nachází krásné koupaliště, které za slunečných dnů budeme hojně navštěvovat.

Ubytování je zajištěno v čyřlůžkových chatách s malou terasou, chaty jsou staClick to view full size imagendardně vybaveny palandou a dvěma lůžky, stolem, židlemi a skříní. Sociální zařízení je po nadstandardní rekonstrukci - nové toalety a sprchy s dostatkem teplé vody po celý den.

Stravování

  • snídaně formou švédského stolu (šunka, salám, sýr, toasty, cornflaky, nutela, džem, moučník, pečivo, čaj, mléko)
  • oběd (vaří zkušení kuchaři)
  • svačina (ovoce nebo jogurt, moučník apod.)
  • večeře (výborná jako od babičky)
  • druhá večeře (pečivo s pomazánkovým máslem, příp. džemem apod., buřty u táboráku)
  • pitný režim je zajištěn po celý den (voda, čaj, sirup)

Doprava na letní táborychopchat300px.40.JPG

luxusním klimatizovaným autobusem z Prahy. Odjezd je plánován v neděli 1.7. v 14:00, příjezd do Bělé kolem 16:00.

Děti musí mít vlastní povlečení!!!

 

Program dne

8:00 budíček, ranní hygiena

Click to view full size image8:30 snídaně

9:15 nástup - vyhlášení plánu dne

9:30 kontrola úklidu

10:00 - 11:30 lekce angličtiny

11:45 zápis na odpolední aktivity

12:00 oběd a polední klidClick to view full size image

14:00 - 16:00 odpolední aktivity (volejbal, fotbal, cyklistika, koupaliště, aerobik, tanec, kreativní práce, frisbee, pinčes, softball, hry v lese, procházka do městečka, ...)

16:00 svačina (ovoce nebo jogurt, moučník apod.)

16:30 - 17:15 anglické hry

17:30 nástup (důležitá sdělení, odměny, ...)

18:00 večeře (za hezkého počasí na zastřešené terase)

18:30 free play (sport a individuální hry v kempu)

19:30 zábavný program v kempu (týmové hry, diskotéka, scénky s prvky angličtiny :-) soutěže, kvíz, hledání pokladu, hra na detektivy, ... )

21:30 večerka pro menší děti

22:00 večerka pro starší děti

Výlety

Během tábora se vydáme na nedaleký hrad Bezděz. Minimálně dvakrát za pobyt se podíváme do malebného městečka Bělá pod Bezdězem, kde rozhodně stojí za návštěvu zámek z roku 1582-1615. V zámku je stálá expozice života v regionu. Další výraznou dominantu tvoří náměstí s parkem. Bělské náměstí patří svou rozlohou k největším a díky své parkové úpravě také nejhezčím v celých Čechách. V létě se zde v pavilónu pořádají každý pátek promenádní koncerty.

Děti, které budou mít sebou kola se také podívají do Doks k Máchovu Jezeru. /asi 12 km/ a na další zajímavá místa v okolí.

Přihlášení

Cena letního tábora je 5490,-Kč pro děti do 12 let a 5790,-Kč pro starší a zahrnuje ubytování, stravování, dopravu, výuku angličtiny a materiály k výuce, veškerý program, pedagogický a zdravotnický dohled, ceny do soutěží, vstupné na koupaliště, táborové tričko. Cena nezahrnuje pojištění. Na ozdravné pobyty je možné získat příspěvek od zdravotmí pojišťovny nebo čerpat příspěvek od zaměstnavatele.

Přihlásit se na letní tábor je možné každou středu (10:00 - 16:00) na adrese Jazyková škola PERFECT, Školská 26, Praha 1, 110 00, nebo stahnout přihlášku z těchto stránek, vyplnit a poslat emailem (js.perfect@centrum.cz) či poštou. Rezervaci místa na letním táboře Vám rádi uděláme na tel. 603 908 606. S podáním přihlášky se platí záloha 2000,-Kč buď hotově nebo převodem na účet 8435802762/2600, variabilní symbol je rodné číslo dítěte.

Podrobné informace k odjezdu od nás rodiče obdrží v červnu, pro rodiče dětí, které s námi pojedou poprvé uspořádáme v červnu informační schůzku.

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBORY KE STAŽENÍ

Informace k odjezdu na letní tábor 2012

Zdravotnický formulář

"KDO SI HRAJE NEJEN NEZLOBÍ, ALE S NÁMI SE JEŠTĚ NĚCO NAUČÍ"