Nacházíme se: úvodní »Letní pobytový kurz angličtiny »Nabídka pobytových kurzů 2013


Nabídka pobytových kurzů 2013

Letní kurz angličtiny 2013 pro mládež 18 - 26 let v Itálii

LETNÍ TÁBORY PRO DĚTI 2013

Letní kurzy angličtiny v Itálii v termínu 28.6. - 7.7.2013 a 5.7. - 14.7.2013 jsou určeny především studentům, kteří se v minulosti účastnili našich jazykových táborů či jazykových kurzů a přesto, že jsou nyní již starší 18 let se chtějí v letních měsících stále zdokonalovat v angličtině s týmem lektorů jazykové školy Perfect v příjemném středomořském prostředí. Tyto kurzy angličtiny budou probíhat na stejném místě a ve stejném termínu jako letní jazykové tábory, účastníci kurzu se mohou dobrovolně účastnit táborových aktivit (hry, výlety, apod.) či trávit volný čas dle svého uvážení. Pobytové kurzy a letní tábory 2013 se budou konat u moře v ITÁLII nedaleko Ravenny. Stravování probíhá 3x denně, doprava je zajištěna luxusními klimatizovanými autobusy z Prahy a zpět.

Výuka angličtiny probíhá 3 vyučovací hodiny denně ve skupinách, do kterých jsou studenti rozděleni dle pokročilosti, výuku vedou rodilí mluvčí, kteří jsou k dispozici po celý den.

 

Termíny: 28.6. - 7.7.2013 a 5.7. - 14.7.2013

Ubytování: Itálie, Lido degli Estensi, Camping Mare e Pineta**** http://www.campingmarepineta.com/

Lokalitou pro letní tábory 2013 je Sluneční riviéra, nedaleko Ravenny, 250 km jižně od Benátek. Kemp se nachází mezi dvěma téměř propojenými letovisky Lido degli Estensi a Lido di Spina, je velice dobře vybavený, ve stínu stromů, disponuje tenisovými kurty, fotbalovým multifunkčním hřištěm, volejbalovým kurtem, beach volejbalem, posilovnou, bazény, dětským hřištěm, hrací zónou se stoly na pingpong, trenažéry apod.

Ubytování bude zajištěno v klimatozovaných moderních bungalovech, v každém bungalovu jsou dvě ložnice, malý obývák s kuchyňkou, koupelna se sprchovým koutem a toaleta. U bungalovů je terasa se zahradním nábytkem.

 

Stravování

  • snídaně formou švédského stolu (šunka, salám, sýr, toasty, cornflaky, nutela, džem, moučník, pečivo, čaj, mléko)
  • oběd (špagety, grilované maso, těstoviny, zeleninové saláty, dezert - ovoce nebo moučník)
  • večeře (pizza nebo barbecue - grilování steaků, klobásek apod.)
  • pitný režim je zajištěn po celý den (voda, čaj, džus)

Doprava na letní pobyty

luxusním klimatizovaným autobusem společnosti Student Agency z Prahy do Itálie. Trasa vede přes České Budějovice, Linz, Udine, Ravenna; cesta trvá přibližně 13 hodin s přestávkami každé 3 hodiny. Odjezd z Prahy je plánován vždy v pátek v 18:00, příjezd do kempu poté v sobotu kolem 8:00. Autobus je vybaven bezpečnostními pásy, polohovatelnými sedadly, 7 LCD monitory - děti po cestě shlédnou několik filmů.

Pláž

Krásné dlouhé pláže s pozvolným vstupem do moře, s jemným pískem se nachází hned u kempu. Moře je v této části Itálie čisté a hojné na mušle, v minulých letech jsme zde nezaznamenali výskyt medúz. Děti se kromě her ve vodě a odpočinkem na pláži zabaví plážovým volejbalem, stavbami z písku a sběrem mušlí.

Program dne

8:00 snídaně

8:30 - 10:00 lekce angličtiny

10:00 - 13:00 volný program

13:00 oběd

17:00 - 18:00 lekce angličtíny

18:00 večeře

18:30 - volný program

Výlety

Během pobytu se vydáme na výlet lodí. Při plavbě budeme mít možnost ochutnat pravé dary Jaderského moře (ryby, chobotničky, kalamáry, krevety, ...) Druhým oblíbeným výletem je návštěva největšího zábavného parku v Itálii Mirabilandia, kde mají všichni možnost se perfektně vyřádit na vodních i nevodních atrakcích (horské dráhy, 4D kino, kolotoče, rychlodráha, Ruské kolo, ….). V minulých letech všechny návštěvníky tento výlet naprosto nadchnul.

Přihlášení

Cena letního kurzu angličtiny je 8990,-Kč pro starší a zahrnuje ubytování, stravování, dopravu, výuku angličtiny a materiály k výuce. Cena nezahrnuje pojištění a výlety. Na pobyt je možné využít příspěvek z FKSP.

Přihlásit se je možné každý čtvrtek (16:00 - 19:00) na adrese Jazyková škola PERFECT, Školská 26, Praha 1, 110 00, nebo stahnout přihlášku z těchto stránek, vyplnit a poslat emailem (js.perfect@centrum.cz) či poštou. Rezervaci místa Vám rádi uděláme na tel. 603 908 606. S podáním přihlášky se platí záloha 4000,-Kč buď hotově nebo převodem na účet 8435802762/2600, variabilní symbol je rodné číslo dítěte.

 

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBORY KE STAŽENÍ

Fotografie a deník z minulých táborů v Itálii

Informace k odjezdu na letní tábory 2011

Zdravotnický formulář

"KDO SI HRAJE NEJEN NEZLOBÍ, ALE S NÁMI SE JEŠTĚ NĚCO NAUČÍ"